Primeres dates de presentació d’ El Debut de Coriolà

El Debut és el títol del primer disc dels Coriolà, grup de Premià de Mar que fusiona Pop, Folk i Rock, la banda del Maresme va ser finalista del concurs Sona 9 l’any 2.012.

Coriolà inicia aquest dissabte la seva gira de presentació d’ El Debut a un dels esdevenimets musicals més importants del país, la Fira de Música al carrer de Vila-Seca, on actuarà el dissabte 17 de maig a les 21.45h a l’escenari del Pati del Fènix.

El Debut Coriolà

El grup ha confirmat, també, la seva participació al Primavera Sound dins del cicle Primavera als Parcs, el divendres 30 de maig al parc de la Ciutadella.

La gira de presentació tindrà una altra cita important al Teatre l’Amistat de Premià de Mar, el 6 de juny i que també comptarà amb l’actuació de The Free Fall Band i Miqui Puig DJ.

El passat mes de març Coriolà va actuar a La [2] d’Apolo per presentar el seu primer disc, El debut (Warner Music / LAV Record), amb un gran èxit de públic. El grup també va presentar les cançons del seu primer llarga durada a la revetlla de Sant Jordi organitzada per RAC1, on van compartir escenari amb Èric Vinaixa i Joan Dausà.

El Debut, ha estat produït per Miqui Puig, i va sortir al mercat el passat 11 de març i el podeu trobar tan a botigues físiques com a les plataformes digitals.

Primeres dates confirmades de presentació del disc:
 17 de maig – FiM Vila-seca
 30 de maig – Primavera als Parcs (Barcelona)
 31 de maig – Concert al Bar Nervis (Sant Joan de les Abadesses)
 5 de juny  – Els dijous a l’Hotel (Matadepera)
 6 de juny  – Teatre l’Amistat (Premià de Mar)