Primeres confirmacions d’artistes de la FiM Vila-seca 2014

Arriben les primeres confirmacions d’artistes que participaran a l’edició d’enguany de la FiM Vila-seca 2014.

fim_vilaseca

Els noms que ha fet públic de moment l’organització són Pau Riba & Pascal Comelade, Joana Serrat, Desert, Xènia Rubinos, Copa Lotus, Zea & Esperit!, El Último Vecino, Xebi SF, Jazz Machín, Lost Fills i Harrison Ford Fiesta.

El futur immediat de la música es donarà cita a Vila-seca els propers 16 i 17 de maig, amb propostes com el pop electrònic de Desert, el folk sofisticat de la vigatana Joana Serrat, el nou projecte conjunt dels referents creadors Pascal Comelade & Pau Riba, o l’excitant aposta de Xènia Rubinos, revelació del barri novaiorquès de Brooklyn. També es podran escoltar a la fira el tàndem màgic de Zea & Esperit! – Arnald de Boer de The Ex i Mau Boada-, els deliris kitsch dels 80 de El Último Vecino, l’obra d’autor de Xebi SF, o els Jazz Machín, que revisen en clau jazz els clàssics del gran Machín amb músics com Santi Careta o Celeste Alías. Completen aquest reguitzell l’energia dels mallorquins Lost Fills, els flamants guanyadors del Sona 9 -Copa Lotus-, i la postmoderna barreja dels tarragonins Harrison Ford Fiesta.

Èxit d’inscripcions a la FiM

La FiM Vila-seca ha tornat a batre rècord d’inscripcions musicals, arribant a les 897 bandes inscrites – un 12% més que l’any anterior- per a participar en la pedrera dels nous valors que és la FiM. Novament, la direcció artística ha seleccionat les propostes amb un comissariat artístic (Albert Miralles -Icat.cat- i Joan Colomo). Kike Bela, director artístic de la FiM, remarca que: “La voluntat màxima de la programació és representar les darrers tendències creatives del mercat, de l’interès del públic i dels professionals del sector. Per això, fem una convocatòria pública i coneixem sense intermediaris el teixit creatiu musical més actual. Aquesta convocatòria és la millor manera de proposar un diversificat ventall de projectes emocionants i musicalment arriscats. Aquesta creativitat musical actual és més viva que mai, considerant la gran quantitat de grups que volen venir”.

La FiM Vila-seca 2014

En les properes setmanes s’aniran confirmant la resta de bandes que passaran per la Fira de Música al Carrer de Vila-seca 2014. La FiM tornarà a Vila-seca i celebrarà el tercer cap de setmana de maig la seva 15ena edició amb la presentació de més de 40 propostes diverses en estils i formats. En breu, es faran públiques altres novetats de la fira professional de música emergent.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.