Primer EP de Nora Norman

Nascuda a Sabadell i resident a Madrid, Nora Norman es va donar a conèixer, gràcies a la seva maravillosa veu soul, a principis de 2013 amb diversos vídeos de YouTube amb els que va cridrar l’atenció de festivals com el Mulafest o del diari El País, que la va incloure al seu esdeveniment en homenatje a The Beatles.

L’any 2014 va actuar al 101 Sun Festival i va ser escollida com artista convidada de Nick Waterhouse a la seva gira per Espanya, entre altres.

Al llarg de 2015 va participar a les principals jam sessions de Madrid o en iniciatives como Madtown Days; tanmateix, el colectivo Dremen al veure el seu talent, integrant-la a les seves files. A finals de l’any va acabar la seva formació en directe amb la banda formada per Jorge Mostaza (guitarra), Víctor Elías (teclats) i Gastón Padula (batería), tots ells músics profesionals de l’escena jazz de Madrid.

Aquesta experiència adquirida i las ganes d’ensenyar el seu ‘savoir faire’ fan que el passat 26 febrero de 2016 sortís el seu primer EP de estudi i carta de presentació, on ens mostra el seu nou só, proper al neo soul, ple d’influencies com John Legend, Benjamin Clementine o Sam Smith.

Nora-Norman_Portada_EP

Nora Norman / Nora Norman
EP
Madmoonmusic, 2016

  1. Shouldn’t
  2. Fix It All Again
  3. Just
  4. Who
  5. Odd One

El 13 de maig de 2016 actua a la Sala Barts de Barcelona, dintre el Festival Guitar BCN.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.