Recordem

Presentat el Cartell del Canet Rock 2015

Canet-Rock-2015

S’ha presentat el cartell de la segona edició de la nova etapa del Canet Rock 2015, que arribarà el 4 de juliol de 2015. Als noms ja anunciats fa unes setmanes se li han sumat d’altres entre ells, Els Catarres, La Pegatina, Els Amics de les Arts, Txarango, Lax’n’Busto, Sanjosex i amics (tindrà com a convidats Quico Pi de la Serra, Jaume PlaMazoni-, Pau GuillametGuillamino-, Bikimel i Carles Belda, La Iaia, Projecte Mut, Companyia Elèctrica Dharma , Comediants, Cris Juanico, Joana Serrat, Oques Grasses i La Banda Impossible, aquesta última farà un homenatge al rock català dels anys 90.

La Banda Impossible

És una formació creada expressament per CanetRock 2015, on diversos cantants dels anys 90 homenatjaran la música del Rock Català.

La Banda Impossible va ser una formació que es va crear l’any 2000 per fer un espectacle a la desapareguda Sala l’Espai de Barcelona. Una idea de Xavi Fortuny i Toni Xuclà que contemplava la participació de diferents músics del país per interpretar diversos temes de l’època i versions.

El proper 4 de juliol una renovada i ampliada Banda Impossible, integrada per Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Jofre Bardagí (Glaucs), Quim Mandado (Sangtraït) i Cris Juanico (Ja t’ho diré) interpretaran 13 temes de l’època.

Amb la banda torna als escenaris per primera i única vegada després de 9 anys d’inactivitat Pemi Fortuny, excantant dels Lax’n’Busto..

Els músics, tots ells integrants de bandes dels anys 90, seran dirigits per Oriol Farré (Gossos) i són Joan Reig (Els Pets) a la bateria, Pemi Rovirosa (Lax’n’busto) a la guitarra, Roger Farré (Gossos) al baix i Eduard Font (Glaucs/Sopa de Cabra) als teclats. A més, també col·laboraran en alguns temes músics com Toni Xuclà, Àlex Rexach, Jimmy Piñol, Joan Cardoner i Martín Rodríguez.

Pel que fa a les infraestructures, la directora del festival, Gemma Recoder, ha explicat que hi haurà un 30% més de lavabos, hi haurà més agilitat a les barres i que l’escenari serà més gran per tal de fer més eficient el canvi de grups. També hi ha pendent de tancar la col·laboració amb una empresa de telefonia per garantir la cobertura dins del recinte.

Comment here