‘Present’, el nou disc d’Hora de Joglar

El passat divendres 10 de març el grup Hora de Joglar va presentar ‘Present’ (RGB Suports, 2017), el seu nou disc amb el swing més ballable com a fil conductor.

A Present (RGB Suports, 2017) trobem històries dures i de superació, relats alegres i positius explicats des de la passió, carregats de vida i sensacions. Cançons que denoten un fort arrelament al moment actual i unes enormes ganes de superar tot el que ens frena i ens desvia dels nostres objectius personals i col·lectius.

Històries que Hora de Joglar il·lustren com només ells saben fer: amb una banda sonora musical expansiva i rica en matisos que combina sonoritats explosives d’arreu del món amb ofici i direcció. Del swing accelerat (“Tot és poc”) i el balkan alegre (“Terra”) al reggae de combat (“Vigila”), l’ska de la vella escola (“Sense pressa) o el latin més encès (“Instante”), amb una petita joia final bressolada com a bossanova (“Nues”). Ritmes i sonoritats vitals que aporten nervi i potència a dojo, i tallen de soca­-rel qualsevol rastre d’apatia i sotmetiment.

Hora-de-Joglar_Present_Portada

Hora de Joglar – Tot és poc

Font: RGB
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.