‘Present’ nou disc dels Hora de Joglar

‘Present’ (RGB Suports, 2017) és el nou treball dels Hora de Joglar surt a la venda avui divendres, un disc amb el swing més ballable com a fil conductor.

Hora-de-Joglar_Present_Portada

Actualitat, però també presència i regal. Aquest és el complet present que ens volen transmetre Hora de Joglar en el seu segon disc. L’oportunitat de viure l’ara, en total sintonia amb tot el que fem i el què ens envolta i a més, regalar-nos una magnífica col·lecció de cançons que criden a forjar el present amb energia i plenitud.

A Present (RGB Suports, 2017) trobem històries dures i de superació, relats alegres i positius explicats des de la passió, carregats de vida i sensacions. Cançons que denoten un fort arrelament al moment actual i unes enormes ganes de superar tot el que ens frena i ens desvia dels nostres objectius personals i col·lectius.

Històries que Hora de Joglar il·lustren com només ells saben fer: amb una banda sonora musical expansiva i rica en matisos que combina sonoritats explosives d’arreu del món amb ofici i direcció. Del swing accelerat (“Tot és poc”) i el balkan alegre (“Terra”) al reggae de combat (“Vigila”), l’ska de la vella escola (“Sense pressa) o el latin més encès (“Instante”), amb una petita joia final bressolada com a bossanova (“Nues”). Ritmes i sonoritats vitals que aporten nervi i potència a dojo, i tallen de soca­rel qualsevol rastre d’apatia i sotmetiment.

Font: RGB

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.