Pol Cruells presenta ‘Astronauta de terrat’ al Cicle enciSA’T

El proper divendres 11 de desembre Pol Cruells presentarà el seu quart disc Astronauta de terrat (Microscopi, 2015), en un concert que tindrà lloc dins el Cicle enciSA’T, al Sant Andreu Teatre de Barcelona.

 Pol-Cruells_Encisat

La odissea discogràfica de Pol Cruells l’ha portat a emprendre un viatge còsmic fins els confins del seu univers musical i a explorar noves atmosferes sonores. El resultat és un disc en l’òrbita del folk mediterrani d’autor però que apunta a la world music.

Astronauta de terrat (Microscopi, 2015) ha estat produït per Caïm Riba, responsable que el disc s’ubiqui prop del pop, amb un so actual i modern, però conservant una elegància clàssica fidel al so acústic de la formació.

La presentació d’aquest treball tindrà lloc el proper divendres 11 de desembre al Sant Andreu Teatre de Barcelona dins el Cicle enciSA’T. Un concert doble conjuntament amb Ramon Aragall, baterista de Pol Cruells i dels Amics de les Arts, que presenta el seu primer disc, Perfil (Discmedi, 2015).

El músic sabadellenc Pol Cruells compagina el baix elèctric amb la seva faceta de cantant i compositor. És baixista amb Els Amics de les Arts i també col·labora esporàdicament amb Joana Serrat, Ramon Aragall, i Nuar, entre d’altres artistes.

Escolta:

www.polcruells.cat