SENZILLS

“PODREM PARLAR” ÉS EL NOU SENZILL DE SANTI EIZAGUIRRE

Podrem parlar, és el primer avançament del qual serà el nou disc en solitari de Santi Eizaguirre anomenat ‘Com un segon origen’ (Kasba Music, 2024). La cançó es tracta d’una adaptació al català de la cançó “On va s’aimer encore” del cantautor quebequès Vincent Vallières.

Publicada originalment el 2009, Eizaguirre va conèixer la cançó durant la primavera de 2018, durant una estada de recerca que el va portar a viure durant sis mesos a Montréal. En la seva adaptació al català, Santi Eizaguirre ha vestit el que és una balada pop amb matisos electrònics i un ambient de contorns postindustrials.

Per a la producció i la mescla Eizaguirre ha comptat amb la direcció de Stéphane Carteax, antic integrant de Color Humano i productor dels darrers dos discs de Cheb Balowski. Junt amb les programacions i teclats de Carteaux i també al costat de les guitarres de Fletcher Ventura, les veus van ser gravades a Aclam Studio de Barcelona durant el desembre de 2021. La masterització es va realitzar a l’estudi també barceloní de Yves Roussel.

PODREM PARLAR – Santi Eizaguirre


FONT: KASBA MUSIC