Disc recomanatDiscogràfiquesDISCOSGeneralIndexats 2018La Cançó del diaPicap

‘Pluja fina’, nou disc de Pele Macleod

Sota el nom artístic de Pele Macleod hi trobem al músic Pele Bernial. Amb un gran bagatge musical i després d’haver passat per diverses formacions musicals i haver efectuat força treballs com a músic d’estudi, en Pele Macledod presenta un nou treball discogràfic que porta per nom Pluja fina (Picap, 2018).

Un treball influenciat per la seva estància a Gran Bretanya, l’època viscuda en aquell país ha estat la seva font d’inspiració per la creació del projecte de Pele Macleod i també de moltes de les cançons que formen part del primer disc “Veritat tosuda” i d’aquest nou disc “Pluja fina” que ha vist la llum aquest novembre.

En aquest segon treball discogràfic anomenat Pluja fina (Picap, 2018)  ha comptat amb la producció de Marc Parrot a grabaciones silvestres i a on predomina el pop d’aire britànic en català però sempre amb el seu punt folk. Arranjaments de guitarres i mandolines, corals i una presència destacada del piano. Les lletres del disc com ja és habitual en ell són sempre positives, de superació i amb el bon rotllo que caracteritza a l’artista.

Pele-Macleod_Pluja-fina_Portada

Pele Macleod – Pluja fina

  1. Sobren les paraules
  2. Edinburgh
  3. Sirenes d’Escandinàvia
  4. L’havanera del record
  5. Estiu assolejat
  6. Pluja fina
  7. La vida és festa
  8. Nadal per sempre (amb tu)
  9. Conscient de tot
Pele Macleod – Estiu assolellat (Videoclip oficial)