General

“PLE D’AMOR” ´ÉS EL PRIMER SENZILL DEL NOU TREBALL DISCOGRÀFIC DE XARIM ARESTÉ

“PLE D’AMOR” (RGB Suports, 2022) és el primer senzill del nou treball de Xarim Aresté, que forma part del seu nou i cinquè disc que sortirà el dia 4 de març de 2022 i que es titula: “SES ENTRANYES”.

“Ple d’amor” (RGB Suports, 2022)  parla del govern de les emocions; de la saviesa que ens interpel·la a través de les entranyes; del fiable que és la pell de vellut: de la ciència del subjecte sempre ridiculitzada per la falsa racionalitat.

Portada del senzill “Ple d’amor”  dissenyada per Joan Garau

El senzill surt acompanyat d’un videoclip gravat a Flix per La Mosca de la Tele aquest mes de gener, on Xarim Aresté es passeja pel poble que l’ha vist créixer amb un cor gegant.

Enmig del cru i moll hivern fumejant, van deixar que el Sol i la misteriosa màgia de l’Ebre ho fessin tot. Per en Xarim a segons quines hores, dins del bosc de riu, li era fàcil sentir-se a l’altra banda del mirall. I si no fos pel testimoni del vídeo, diria que les imatges que ell recorda són somiades i que res d’allò va succeir mai. La Reserva Natural de Sebes és un lloc encantat. Era la casa dels ibers, els indígenes que hi habitaven no fa gaires àvies.

FONT: RGB SUPORTS