‘Piròmans a l’iglú’, nou treball discogràfic de Lo Petit Comité

«Piròmans a l’iglú» (Kasba Music, 2016) és el nou treball discogràfic de Lo Petit Comité, en aquest segon disc la banda de Sants, Bcn, ens ofereix 10 noves cançons resultat de molts mesos d’assaig reflexió i recerca, hi trobem referències a Ovidi Montllor, Emma Godman, Fermín Muguruza o Rosalía de Castro. També les col·laboracions de Maneles i Lluïses, grup on també en forma part la violinista Núria Guasch, el guitarrista Marc Sanz, als vents Víctor Bauzà i Ràbia Positiva i del exdiputat David Fernández.

«Piròmans a l’iglú» inclou 10 temes potents, cançons de base punk-rockera com a “Sense veu” o “El mal ja està fet”, d’altres d’estil reggae rockker, també la balada “Encarant la tristor” o la cançó que tanca el disc “Glosa codolada” que com bé diu el seu títol és una glosa, en aquest cas de concepte inventat a partir de la conjunció de dues manifestacions de cultura popular menorquina.

El grup el formen David Vázquez a la veu i guitarra, Roger Fe al baix i cors, Núria Guasch a la veu i violí i recentment s’ha incorporat l’Edu Rafe com a nou bateria, aquest li dona aire fresc, ritme i energia a un disc que beu de fonts cada vegada més diverses.

Lo-Petit-Comite_Piromans-a-liglu_Portada

Lo Petit Comité / Piròmans a l’iglú
Kasba Music, 2016

  1. Diuen que això és fàcil
  2. Sense veu
  3. El mal ja està fet
  4. Bob
  5. Residus del sistema
  6. Camins
  7. Moviment
  8. No es lo mismo
  9. Encarant la tristor
  10. Glosa codolada

Lo Petit Comité / Diuen que això és fàcil

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.