Piñata Protest publica ‘Necio Nights’ , el seu tercer àlbum

Avui divendres, Kasba Music publica ‘Necio Nights’, el tercer àlbum de Piñata Protest. Un disc on hi han col·laborat membres de Gogol Bordello, Brujeria i Voodoo Glow Skulls.

0adb7e9d-8d1f-497e-8568-99a6eb91cf35
Piñata Protest – Foto: Promocional del grup

Per primera vegada visitaran Europa en els propers mesos.

Piñata Protest és un conegut quartet de rock’n’roll de Sant Antonio, Texas, que ha destacat per fusionar la música tradicional fronterera, tex-mex, amb el punk rock, donant a l’acordió el principal protagonisme. ‘Necio Nights’ (Rock de Kasba, 2018), és el seu tercer disc i amb el qual per fi es presenten a Europa.

El grup va ser fundat pel cantant i acordionista d’origen mexicà Àlvaro Del Norte a qui acompanyen Richie Brown al baix elèctric i veu, i Chris-Ruptive a la bateria i veu; recentment acaba d’entrar a formar part del projecte el guitarrista Regino López. Durant els últims deu anys, Piñata Protest ha mantingut un atapeït calendari de gires pels Estats Units, Canadà i Mèxic tocant amb artistes com The Reverend Horton Heat, Molotov, Guttermouth, Voodoo Glow Skulls o Brujeria.

Aquest tercer llançament presenta onze pistes originals que amplien la seva aventura musical, explorant cúmbia, huapango i ritmes “norteños”. La qualitat i musicalitat de l’àlbum capturen a una banda madura que ara se sent còmoda amb la seva identitat musical però que segueix explorant i creuant les seves fronteres musicals sense disminuir la seva energia en cap moment.

Piñata-Protest_Necio-Nights_Portada

‘Necio Nights’ compta amb diversos convidats musicals notables com Juan Brujo de Brujeria, Mark Bush d’Voodoo Glow Skulls, Ruben Durazo de Tim Time Bomb i Boogaloo Assassins, i Fredo Ortiz de Gogol Bordello i The Beastie Boys.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.