‘Pik’ primer àlbum del grup vallesà Pik

Pik és una banda formada per Manel Rovira “Nelu”, a la guitarra, veu, cors i composició; Quim Aguasca, guitarra solista, banjo i cors; Álvaro Raigon, al baix i cors, i Carles Galicia “Rutu”, a la bateria, percussió i cors. El grup vallesà es va formar l’any 2013 com una banda de versions anomenada Petit & Comité, l’any 2016 comença a enregistrar temes propis i passa a dir-se Pik.

Amb aquest disc la banda culmina la refundació de Petit & Comité, un treball que inclou 14 temes amb molt de ritme i lletres divertides que ens parlen de la vida quotidiana de cadascú, amors, desamors, cervesa i rock and roll. A més, l’àlbum inclou també una versió de Carlos Segarra que el grup ja feia quan era Petit Comitè.

Pik_Portaa

Pik – Pik

 1. Se que me pasé
 2. Una cerveza mas
 3. Vivir la vida
 4. Con amor no pienses mal
 5. El club de los suicidas
 6. Esa manera de andar
 7. Muero por ti
 8. No me dejes de amar
 9. No dudes de mi
 10. Rocanroll party loca
 11. Volverte a ver
 12. Tiradito en mi cama
 13. Un poquito de ron
 14. Tengo una sensación
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.