“PETONS I SECRETS” NOU SINGLE DE THE PENGUINS

The Penguins ha publicat la cançó “Petons i Secrets“, senzill que formarà part d’un futur EP titulat 4 notes d’amor[t] i que en l’apartat musical continua explorant la relació entre les illes de Jamaica i Gran Bretanya, línia engegada amb el seu anterior disc Herois de Cartró (Buenritmo, 2018).

Petons i Secrets” és una peça amb un clar tall de pop britànic, amb colpeig de tambors, pianos percussius i passatges orquestrals de trompetes que semblen petits homenatges a grups com BlurMadness o The Beatles. Sempre acompanyat de lletres, que amb el català com a llengua vehicular, intenten escarbar en com construïm les relacions humanes sota la mirada d’un final inevitable, i quina petjada ens deixen aquestes un cop arribat aquest moment.

FONT: FEVER! PRODUCTIONS

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.