Petonejada Popular amb “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”

Apunta… Dijous, 6 de febrer de 2014 a les 19:00h, a la Plaça Universitat de Barcelona.

petonejada_popular

– Parelles que porteu tota la vida junts i seguiu estimant-vos.
– Parelles recent enamorades.
– Parelles recent casades.
– Parelles a punt de dir “Sí, ho vull”.
– Parelles reincidents amb nova parella.
– Parelles que ho voleu tornar a intentar.
– Parelles que voleu declarar el vostre amor públicament.
– Parelles que us acabeu de conèixer, us agradeu, però que encara no us heu fet ni un petó…

El dijous 6 de febrer a les 19.00h teniu una cita a la #Petonejadapopular organitzada per la Companyia de “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, a Plaça Universitat.

La companyia al complet, Mercè Martínez, Iván Labanda, Muntsa Rius i Jordi Llordella, seran els mestres de cerimònies d’aquesta petonejada popular mai vista a Barcelona!

Feu-vos un petó apassionat i guanyeu una entrada de regal per veure “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, al comprar-ne una altra.

testimo

“T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” ens mostra les interioritats del món de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendra, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. És, en definitiva, l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

A partir del 12 de febrer, arriba el musical que t’enamorarà al Teatre Goya Codorníu i es podrà veure fins al 30 de març.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.