Petits Camaleons 2013 a Sant Cugat del Vallès

REDACCIÓ BARCELONA | 08/06/2013

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys. Els nens són els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè puguin gaudir de la música com no ho han fet mai. Volums adequats, horari diürn, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial.
El Festival, que es farà a Sant Cugat del Vallès el 5 i 6 d’octubre, comptarà amb cinc espais diferents, un d’ells la carpa del Circ Raluy.

Els Pets, Macaco, Jaume Sisa, Albert Pla amb els PinkerTones i 33 artistes més, cartell de la nova edició dels Petits Camaleons
És una oportunitat única per a què els petits de casa i els seus pares o acompanyants, puguin anar de festival amb tota normalitat a veure fins a 12 concerts en un dia. La música pensada per compartir en família.
El festival comptarà amb 5 escenaris:
1. Escenari del Teatre-Auditori
2. Escenari de la Carpa Raluy
3. Escenari del Pati de l’Escola de Música
4. Escenari de l’Aula Magna
5. Escenari de la sala polivalent del Conservatori
El festival també comptarà amb espais preparats per comprar el necessari per fer un dinar i un berenar coincidint amb les hores que dura el festival. Repartits estratègicament pel recinte trobareu punts de venda de menjar i begudes, sempre adequats a les característiques del nens.
El festival inclou àrees de picnic ben condicionades amb ombres, taules i seients i contenidors de brossa per a tots els que vulgueu portar el menjar de casa.
NOVETATS I ALTRES ACTIVITATS
1.- La capacitat del festival s’amplia amb dos escenaris nous, la Carpa Raluy, on hi caben fins a 1.000 persones i la sala Polivalent on es programarà música clàssica pensada per als més petits. Aquests dos nous escenaris permetran veure els concerts amb una màxima comoditat.
2.- Petit ChillOut Mobiprix: Espai pensat per a pares i mares amb nens de 0 a 5 anys que necessitin un moment per agafar forces i seguir amb el festival. A la sala hi trobaran lloc on seure còmodament, escoltar música relaxant i fer una becaineta si cal. En aquesta ocasió hi haurà la col·laboració de l’Institut de la Infància.
3.- Espai de Signatures Cacaolat: Els artistes sortiran una estona a fer-se fotos i signar discos i tot el que els hi demanin. És una oportunitat única per a què el públic conegui els grups que més els agrada i compartir una estona amb ells.
4.- Concurs Petits Talents Cugat.cat: Concurs on es busca, durant els mesos previs al festival, els millors músics en dues categories d’edat, d’entre 3 a 9 anys i de 10 a 16 anys. Els guanyadors de cada categoria actuaran dins de la programació del festival.
5.- Concurs Petit Reporter InfoK: L’InfoK, l’informatiu infantil i juvenil de TV3 vol trobar els millors aspirants a periodistes. Els artistes se sotmetran a la roda de premsa més sincera que han fet mai, i és que els nens preguntaran allò que vulguin. Els guanyadors d’aquest concurs podran veure el concert des de dins, entre bambolines, i podran fer una visita a TV3 per saber-ne més d’aquesta professió i veure com es munta el programa en el mateix plató.
6.- Exposicions: Entre concert i concert, es podran veure dues exposicions muntades en els passadissos de l’Escola de Música. Una és un recull de les millors fotografies de l’edició del festival de l’any passat. L’altra exposició està dedicada a Els Pets, que l’any passat van celebrar els seus 25 anys carrera.
7.- Zona comercial: El Festival té una zona comercial on els expositors, sempre relacionats amb el públic, podran vendre i mostrar els seus productes i serveis. La rambla comercial és un espai obert a tothom, no cal tenir entrada per accedir-hi.

Artistes Participants:
Andrea Motis & Joan Chamorro
Andreu Rifé
Blaumut
El nen infinit
Els Pets
Esther Condal
Gossos
Jaume Sisa
Joan Dausà i els tipus d’interès
La Banda dels Petits Camaleons
Laia Torres
Macaco
Núria Graham
Orchestra Fireluche
Pol Cruells
Pulmon Beat Box
Ramon Mirabet
Sant Andreu Jazz Band
Sara Pi
The Mamzelles
The Pepper Pots
The Pinker Tones & Albert Pla
The Risas
Entrades:
Les entrades es posen a la venta el dia 4 de juny. A la web www.petitscamaleons.com es faran rutes recomanades per ajudar al públic a veure el màxim de concerts del festival. Cada dia té tres entrades diferents: 
DISSABTE 5 D’OCTUBRE
Entrada Senzilla (color taronja): Dóna accés als espectacles d’aquest color, que són tots els que es fan fóra de l’Escenari Teatre Auditori.
Abonament Camaleó Groc: Dóna accés als espectacles del programa que són de color taronja i groc.
Abonament Camaleó Blau: Dóna accés als espectacles del programa que són de color taronja i blau.
DIUMENGE 6 D’OCTUBRE
Entrada Senzilla (color lila): Dóna accés als espectacles d’aquest color, que són tots els que es fan fora de l’Escenari Teatre-Auditori.
Abonament Camaleó Vermell: Dóna accés als espectacles del programa que són de color morat i vermell.
Abonament Camaleó Verd: Dóna accés als espectacles del programa que són de color morat i verd.