Petit & Nuna presenten ‘Cançons Dolces Vol.II’

Petit & Nuna presenten el segu segon disc ‘Cançons Dolces Vol. II’ (Segell Microscopi, 2019).

Aquest nou treball està format per un total de set cançons, quatre composicions pròpies i tres versions de temes que van des del romanticisme del Mendelsshon, passant pel jazz i fins al pop dels anys setanta. Cal destacar el protagonisme que pren el piano i el contrabaix, acompanyats de la veu, el baix elèctric, el teclat i la bateria.

‘Cançons dolces Vol. II’ ha estat enregistrat per Jordi Blanes a TimelessRoom Studios.

Petit & Nuna és un duet format per Berta Garcia (Nuna) i Jordi Blanes (Petit), interpreten cançons d’estils molt diversos que van del Jazz fins al Pop més actual. Els dos han format part i participen en altres aventures musicals de les quals es nodreixen tot conformant el seu univers de notes i ritmes que comparteixen també en les seves creacions pròpies.

Petit & Nuna‘Cançons Dolces Vol. II’

1. YOU ARE SO BEAUTIFUL
2. ILLUSION
3. VIDA
4. INFINITY
5. BERTHA’S
6. SOMETHING COOL
7. OP. 38 N. 2

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.