Perquè Au va! ?

auva!cat és un mitjà de comunicació lliure, autogestionat i en català.

Parlem de tota mena d’expressió cultural i en especial de música, teatre i llibres.

Fem i publiquem entrevistes a artistes musicals, escriptors i actors, fem recomanacions i crítiques de llibres, concerts i espectacles de teatre.

Tots els nostres continguts es difonen per web. Utilitzem les xarxes socials Twitter, Facebook i Google+ per a fer-ne difusió dels continguts.

A dia d’avui, el grup de persones que integrem aquest projecte autogestionat, entenem la comunicació com una eina de transformació social i la rebutgem com a simple mercaderia o negoci. En referència als continguts de creació pròpia, defensem la lliure circulació d’informació i són tots de llicència oberta.

auva!cat vol ser una eina comunicativa per donar suport a tota mena d’expressió cultural. que es fa aquí, a casa nostra, des del petit grup de teatre al més famós cantant, hi ha tanta creació que els mitjans tradicionals els costa d’absorbir-ho tot, o senzillament hi passen de llarg.

El projecte auva!cat és possible gràcies a una sèrie de persones que recolzen el projecte de forma totalment desinteressada i voluntària, però amb moltes ganes i forces per tirar aquest projecte endavant.Ens ajudeu a fer gran el projecte auva!cat?

Feu-vos seguidors/es de les nostres xarxes socials (Clic a les imatges)


Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.