Pemi Rovirosa ‘Algún día’ tema del seu primer treball discogràfic en solitari

Pemi Rovirosa presenta el nou senzill ‘Algún día’, del seu primer treball discogràfic en solitari que veurà la llum a principis del 2021.

‘Algún día’ (RGB Suports 2020) parla, no sols de soledat, que també… Sinó que parla de pensaments, de records i moments viscuts, d’intentar imaginar el que significa un simple comiat i el que comporta tot just després.

Tracta sobre l’absència, una il·lusió portada a alguna cosa tangible, que es pot veure, quan una persona imagina i somnia un altre món amb una altra, sense condicions, sense lleis, amb llibertat.

De nou, en la producció d’’Algún día’, en Pemi Rovirosa comparteix aquest projecte i compta amb la participació de l’Adrià Farré als teclats i veus, la Nerea Bassart a les veus i en Kike Ordax als saxos.

La portada de la cançó és una il·lustració, obra d’en Santipérez, que representa el caos sota l’espera d’un personatge a casa seva, en aquest, cas en Javier Gil.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.