‘Pels Pèls’ al Teatre Condal a partir de l’1 de febrer

A partir de l’1 de febrer el Teatre Condal presenta Pels Pèls (Shear Madness), l’obra de teatre no musical amb més continuïtat a la cartellera d’arreu del món després de La Ratonera d’Agatha Christie. Catalogada com a comèdia, thriller o reality show, l’espectacle té un final diferent cada dia.

pelspels

L’eix principal de l’espectacle és una comèdia de situació ambientada en una perruqueria del Gaixample, regentada per en Nacho, un noi amb bastanta ploma, aficionat a fer safareig. És una comèdia clàssica fins que l’acció s’atura perquè al pis de dalt de la perruqueria s’ha comès un assassinat. En aquell moment comença una investigació on el públic s’incorpora i participa activament per interrogar els sospitosos. Fins i tot decideix qui ha comès l’assassinat! L’elecció del públic farà que l’espectacle acabi d’una manera o d’una altra.” Així defineix l’espectacle Abel Folk, que dirigeix el muntatge amb una “companyia molt compacta, amb actors amb una vis còmica molt entrenada, i la disciplina i precisió necessària per representar una obra tan complexa tècnicament com Pels Pèls.

Pep Sais (Liceístes i cruzados, Toc toc, El mercader de Venècia) i Jofre Borràs (Mali Vanili, Shakespeare on the beats, Un jeta dos jefes, Cop de Rock) s’incorporen a l’equip de l’anterior producció. Repeteixen Mercè Comes, Àlex Casanovas, Pep Planas i Beth Rodergas. També repeteix l’escenografia de Montse Amenós, el vestuari d’Emma Escolano, Jordi Bonet amb l’espai sonor, la caracterització de Toni Santos i la il·lumicació de Jaume Ventura.

Fitxa:
 Teatre Condal (Avinguda del Paral·lel, 91 - Barcelona)
 A partir de l'1 de febrer
 Estrena: dimecres 11 de febrer
 Autor: Paul Pörtner
 Director: Abel Folk
 Adaptació: Guillem-Jordi Graells

Repartiment:
 Jofre Borràs
 Àlex Casanovas
 Mercè Comes
 Pep Planas
 Beth Rodergas
 Pep Sais

Amplieu informació a: www.teatrecondal.cat
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.