Pearson acaba de publicar el seu primer treball discogràfic

El grup de Sant Cugat, Pearson acaba de publicar el seu primer treball discogràfic anomenat com el grup “Pearson”. (RGB Suports, 2015).

Pearson_Portada

Pearson és un projecte que neix de la necessitat de fer cançons. De la necessitat d’exposar quina és la seva manera de veure i entendre la vida. De la necessitat de crear partint de zero, sense complexes ni limitacions.

Cinc músics amb un llarg recorregut a les seves esquenes, sumem en aquest projecte tota la seva experiència per fer allò que més els agrada: Música.

Després d’editar “Cauen converses pel celobert”, un EP que va servir per a donar-se a conèixer i mostrar quines eren les seves intencions. Ara, Pearson debuta amb un disc enèrgic, amb deu cançons que parlen de records, de moments de la vida, de com la realitat supera la ficció, d’herois que viuen a l’altra cara de la lluna, de les ciutats i persones que tots portem dins. Un disc de pop contundent, elèctric i sincer.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.