19è festival ‘Paupaterres’ aquest 15 i 16 de juliol a Tàrrega

El 19è Paupaterres Tàrrega – Festival Musical d’Estiu de les Terres de Lleida se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol amb els jamaicans The Skatalites i Blaumut com a cap de cartell. La cita inclou una tretzena de concerts.

Repeteix a la programació el PaupaKids per al públic familiar.

e95bd112-9d17-4d36-896a-103dee1fc72f

Tàrrega celebrarà el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol la 19a edició del Paupaterres – Festival Musical d’Estiu de les Terres de Lleida amb el grup jamaicà The Skatalites com a cap de cartell. La capital de l’Urgell acollirà l’única actuació a Catalunya dins l’actual gira de la veterana agrupació, llegenda viva de l’ska. The Skatalites encapçalaran un extens cartell de 13 concerts que aplegarà també exponents del rock, pop, fusió i sons tradicionals. Un ampli ventall sonor en què confluiran altres formacions consolidades com Sabor de Gràcia, abanderats de la rumba, o Blaumut, quintet que conjuga pop i folk. També es donarà veu a artistes revelació com El Son de la Chama o The New Catalan Ensemble; la nova proposta de Joan Garriga al costat de Madjid Fahem (guitarra de Manu Chao); l’energia de l’alemany Dr. Ring Ding; i músics del territori com La Terrasseta de Preixens o Carlitos Miñarro. El Paupaterres continua erigint-se així com el principal festival musical a la demarcació de Lleida en època estival.

La cita, que repeteix al Càmping Municipal, és organitzada per l’Associació Paupaterres i l’Ajuntament de Tàrrega amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

L’oferta del Paupaterres inclourà també sopars a la fresca i parades d’artesania. El recinte romandrà obert des de les 9 de la nit amb accés gratuït. A partir de les 11 de la nit, el preu de l’entrada serà de 5 euros.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.