Papagayo comença la gira de presentació de “Wairuä”

Amb la gira Wairuä 2015 Papagayo presenta un nou directe que és un viatge d’estils diversos amb un mateix so comú. El grup manté el seu estil particular però amb el nou disc ha aprofundit en la cúmbia, el reggae i els ritmes llatins i ho transporta a un directe que convida a la festa i al ball.

Cançons com Grítale al Sol (single del disc que serveix com a carta de presentació i que compta amb la col·laboració de Txarango), Posa-li Ales, Contigo, Calor, Abraça’m, Fluye el Ritmo o Començar de nou, volaran pels escenaris amb l’objectiu de fer ballar el públic.

Wairuä és el seu 2º treball i l’ha produït Gerard Casajús (Kinky Beat). Després d’un mes del seu llençament ja ha superat les 1.500 descàrregues. La seva gira 2015 va arrancar el passat 7 de març a Lo Submarino de Reus en la “Pajarraco’s Night”, un concert en el que van compartir escenari amb Buhos i en el que van esgotar totes les entrades. El primer de molts vols que faran en aquesta intensa temporada de concerts.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.