Paco Ibáñez denuncia "deficiència mental" contra Catalunya

El cantautor demana “oblidar-se de la paraula Espanya”
El cantautor Paco Ibáñez considera “insuportable i injust” el tracte a Catalunya i afegeix que “només és fruit de ments molt seques, molt estretes, és una deficiència mental”. “Jo defensaré Catalunya fins després de la meva mort i cridaré per tot arreu Visca Catalunya!”, Afirma en una entrevista a El País.

“Tot està malament fet des Isabel la Catòlica, des de llavors no s’ha canviat ni una coma. Caldria pensar en estructurar tot d’una altra manera. Per a mi la solució és l’Europa federal i oblidar-se de la paraula Espanya o França o Itàlia. Ja no ets espanyol, ets basc, català, extremeny, bretó, … Això faria millor a la gent. no podem estar sempre agafats a les faldilles d’Isabel la Catòlica!”, afirma.

“No es pot acceptar el que estem vivint, fins i tot a nivell local amb aquest ministre d’educació tan mal educat i xulesc, amb les bestieses que s’atreveix a dir. Deixa a un poble que parli el seu idioma! Els catalans parlen el seu idioma, com els bascos el seu. Per què es fica amb això? Si ell és un monolingüe no és culpa nostra”, conclou.

Notícia extreta de: e-Notícies