Oscar Briz al Cicle Born de Cançons aquest divendres 11 a les 20h

Oscar Briz actuarà aquest divendres 11 de març a les 20:00 h al Cicle Born de Cançons, acompanyat de la seva banda habitual formada per Josep Pérez (bateria), Miguel Caballer (teclats) i Nacho Villanueva (baix), per presentar el seu nou disc ‘Entre llums i ombres’.

‘Entre llums i ombres’ no decebrà als seus seguidors, ans ben al contrari, els tornarà a submergir en el món interior del seu autor. Senzillesa i efectivitat, frescor i energia.

Foto-Oscar3_Ximo_Bueno-267x400
Oscar Briz – Foto: Arxiu de l’artista

D’entre les llums i les ombres que ens caracteritzen a tots, cadascú tria el camí pel qual decantarà la seua existència. Des de “Les Màscares” al darrer tema, “Florentina Sunset”, els missatges venen farcits de clarobscurs, amb la reivindicació de la veritat front a la superstició i en un context social actual en el que la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants missatgers mediàtics, llepaires de la mà que els paga. Per altra banda també hi trobem la ironia per parlar de les necessitats afectives de cada persona pública i cada artista, la impulsiva evocació de les guillotines, un homenatge “als rebels de la classe obrera” i altres temes habituals a l’obra de Briz com ara la perplexitat front al pas del temps, el diàleg amb un mateix com a mitjà de supervivència en un món caòtic i la reivindicació del pensament crític. Finalment, una invitació a prendre les regnes de la vida pròpia tot deixant enrere tares innecessàries, persones amb qui un no es pot entendre, fets biogràfics que encara ens dominen, ací i ara.

“Pot semblar una exageració, però la trajectòria d’Oscar Briz és possiblement la més clara mostra de versatilitat, ambivalència i amplitud de mires d’entre totes les que formen part del divers i heterogeni ecosistema pop valencià. Ha gravat íntegrament i amb soltura en castellà, anglés i valencià, al llarg de gairebé tres dècades ha conreat el pop, el rock, l’after punk, el folk o la cançó d’autor (…) i ho ha fet gairebé sempre amb discos valuosos. (…) La seua trajectòria en solitari és com una lluita constant per trobar un espai al món des de pressupostos que sempre van, conscientment, a contracorrent: fora de temps i de lloc”.
Carlos Perez de Ziriza (Beat Valencia, setembre de 2015).

Podeu aconseguir les entrades anticipades a un preu de 10,00 € en aquest enllaç. A taquilla tenen un preu de 15,00 €.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.