Ona Digital Osona publica el CD solidari “Petits regals”

El pròxim 1 de desembre sortirà a la venda el CD solidari “Petits regals”, un recopilatori nadalenc editat per Ona Digital Osona i que reuneix bona part dels músics osonencs, els beneficis de la venda del disc aniran a parar a l’entitat sense ànim de lucre Sant Tomàs que enguany ha celebrat el seu 50è aniversari.

“Petits regals” és un disc de cançons nadalenques de bona part dels músics de la comarca i inclou dos temes inèdits: la cançó coral que dóna nom al disc “Petits regals” composta per Guillem Roma i que interpreten també Paula Valls, Ju, Josep Montero, Roger Usart, Pep Sala, Laura Cruells, Arnau Tordera, Guillem Ramisa, les Sey Sisters i Pep Poblet i la cançó “Estat latent” que interpreten la gurbetana Ju i el seu pare, el conegut músic Ricard Puigdomènech. A més, també hi trobarem les cançons “L’Esperit xai” d’Oques Grasses, “Regala petons” d’Obeses, “És Nadal al món” d’Els Catarres, “El que senties per Nadal” de Pep Sala, “L’altra nit de Nadal” de Nyandú, “3/24, àngel de la guarda” de La Iaia, “El cant dels ocells” de Pep Poblet, “Years” de Paula Valls i “Bon Nadal” de Quimi Portet.

Captura de pantalla 2017-11-26 a les 18.36.00

“Petits regals”

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.