‘Les ombres’, nou disc del cantautor valencià Daniel Rosell

El cantautor valencià Daniel Rosell prepara un nou disc sota la producció de Ferran Palau (Anímic) i Jordi Matas.

Portarà per nom “Les ombres” i serà la primera referència del nou segell Fem Cultura Records, creat pel mateix autor. El disc és un recull de les cançons que ha anat al llarg del darrer any. Són pensaments i reflexions seves, expressades en nou cançons que donen forma al disc.

En paraules de Daniel Rosell: “Quan parle de les ombres em referisc a que moltes vegades les coses no són el que a simple vista semblen, són sols una ombra del que realment són i la projecció no sempre correspon amb la realitat”.

TotSuma:

Per fer possible la proposta musical i que aquesta arribi al nombre més gran de gent possible, Daniel Rosell ha començat una campanya a la plataforma de micromecenatge totSuma.

Si voleu ampliar aquesta informació o col·laborar al projecte, ho podeu fer clicant a la següent imatge:

baner-tot-suma

L’autor ha fet públic el primer single del nou disc, la cançó s’anomena “Fulla d’arbre caduca”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.