DISCOSGeneral

OLLER I GUERRA PRESENTEN EL DISC “L’AGRAÏMENT”

Avui divendres 2 de febrer, s’ha publicat el nou disc d’Oller i Guerra, titulat ‘L’ Agraïment’ (Segell Microscopi, 2024). Un recull de cançons que convida a sanar, a jugar, a empoderar-se, a acceptar el futur desconegut, i també a destruir el patriarcat, a responsabilitzar-nos de les cures de qui ens envolta i a prendre consciència que les morts del capitalisme no són números, sinó persones amb nom, cognoms i somnis. 

Oller i Guerra és un duet format per Víctor Oller Segura, al piano, i Jaume Guerra Meneu, al contrabaix i la veu. Amb la cançó d’autor com a punt de partida, es deixa influir pel pop, el jazz i el folk mediterrani per cercar un so propi. El duet es completa amb la companyia de Jordi Pallarés a la bateria, que s’encarrega d’afegir colors i textures a aquesta mescla íntima i molt cuidada.

Foto: Mònica Casugas

Oller i Guerra és un projecte de composicions pròpies que, des de la introspecció, parlen de sentiments i vivències personals que són alhora universals. Es planteja una diversitat temàtica des de l’òptica de dos homes que creuen que les cures han d’estar al centre. Les cançons tracten temes com la pressió d’encaixar en la societat, el paper tradicionalment injuriat de la dona, l’engany que suposa el patriarcat per als homes, els fluxos migratoris o la bellesa i la simplicitat.

L’Agraïment (Segell Microscopi, 2024) és el nou disc d’Oller i Guerra que ens proposa un marc conceptual des del qual engegar motors i abraçar la incertesa improvisant. Fa una fotografia del moment de partida que ens transformarà i farà que prenguem noves formes que no ens podem imaginar. “L’agraïment” és un recull de cançons que convida a sanar, a jugar, a empoderar-se, a acceptar el futur desconegut, i també a destruir el patriarcat, a responsabilitzar-nos de les cures de qui ens envolta i a prendre consciència que les morts del capitalisme no són números, sinó persones amb nom, cognoms i somnis.

FONT: SEGELL MICROSCOPI