‘Oh, germanes! és el nou disc de Gener

Fa uns dies Gener va estrenar el seu nou disc anomenat “Oh, germanes!” editat per Mésdemil a una coneguda revista musica. Aquest, és el seu segon disc i representa un salt evolutiu de la banda valenciana de pop-rock, que s’aboca cap a noves sonoritats.

L’àlbum, ha estat enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz).

Detall de les cançons del disc:

VUDÚ CONTRA ELS SENYORS DE LA GUERRA, un espiritual en dos parts amb compactes armonios vocals.

QUI T’ESTIMA és una peça de00 pop immediat amb base trencada i fugues a la psicodélica.

LES DONES, basada en un relat homònim de Ray Bradbury, parla en clau de soul psicodèlic de la tendència masculina a sublimar la feminitat.

LA GRÀCIA QUE TENS QUAN CAMINES és una bocanada pop d’agraïment a la vida.

BRUIXA, BRUIXA (AL·LELUIA) parla d’una pèrdua i vol ser un cant al misteri del ventre femení, capaç d’engendrar nius i cementeris.

LA NIT ERA UN CAVALL FOSC. És una cançó de paisatge, pop somniador de guitarres humides, per narrar un viatge èpic cap al fons de la nit de l’ànima (homenatge a la figura de la poetessa Sylvia Plath).

A EUNICE és un petit poema musical en homenatge al geni de Nina Simone.

CONVENCIONALS és, des de la seva enérgica entrada fins els compasos finals amb flaire funk, el tall més contundent i directe del disc .

EL MEU AMOR ES DIU DOLORS és una declaració d’amor apassionada en clau de soul.

PEL JARDÍ DE LES ESPINES ens empeny a un ball lent i eròtic per acabar revelant un missatge terrible transmés amb veus etèries: els homes quan estimem arranquem les flors dels jardins.

LA REINA DE L’OCEÀ, és una terrorífica cançó de bressol amb el drama del mediterrani com a teló de fons.

Escoltem: “Qui t’estima”

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.