“Ocells Perduts”, primer disc del gironí David Mauricio

“Ocells Perduts” (Microscopi 2017) és el disc de debut d’en David Mauricio. El pop d’autor s’omple de sonoritats acústiques en un treball on hi conviuen la base d’una banda de pop rock, amb els colors més “folkies” de la mandolina, el violí o el banjo. Sota la producció d’en Vic Moliner (Clara Peya, Verd i Blau, Pau Brugada,…) i amb músics com Apel·les Carod, Miquel Biarnés o Santi Careta, David Mauricio ens presenta dotze cançons nascudes de la veritat d’un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia.

El gironí David Mauricio inicia la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona. Engrescat pel jazz, decideix continuar el seu aprenentatge cursant el Títol Superior de Música a l’ESMUC, en l’especialitat de Cant Jazz.

Dintre d’aquest gènere en David participa en els projectes “Remember Coltrane & Hartman” i “Singing Chet” amb actuacions a sales com el Jamboree de Barcelona o el Sunset de Girona.

Atret també pel teatre musical, li sorgeix l’oportunitat de formar part del planter d’actors de l’obra “Goodbye Barcelona”, on viurà una exitosa temporada al Teatre del Raval, rebent el premi estatal a “millor musical”, a la setena edició dels “Premios de Teatro musical”. També participa en els musicals “La Monyos” i “Josafat”, amb el qual trepitja l’escenari del Teatre Municipal de Girona, la seva ciutat natal.

Com a prèvia de la publicació de l’àlbum, s’ha carregat la motxilla i la guitarra a l’esquena per fer la gira “El camí fa pujada”, una ruta de concerts per refugis de l’alta muntanya catalana.

David-Mauricio_Ocells-Perduts_Portada

Ocells perduts (Microscopi, 2017). Està format per dotze cançons pop d’autor que recullen estats d’ànim, reflexions, moments menuts, estones llargues, emocions fortes i sensacions petites.

El disc es va publicar el passat 20 d’octubre del 2017.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.