“OCÉANOS”, NOU SENZILL DE SERGI BOAL & ISABEL VINARDELL

‘Océanos’ és la primera col·laboració entre l’aclamada artista de flamenc/world music Isabel Vinardell (Isabelles, ChebBalowsky, Txarango, Ojos de Brujo) i el compositor i guitarrista Sergi Boal (Wheels collective, The Man Without a Hat, Sergi Boal).

Senzill i projecte elaborat per Sergi Boal, la cançó és una cançó que parla de desig, por a la solitud, al desig de llibertat, i al mateix temps un missatge d’apoderament, autoafirmació i ganes de viure en aquests temps confusos.

Un viatge psicològic al qual se sumen referències al món caòtic en el qual vivim. Isabel Vinardell (que ha realitzat també la portada) dóna llum en la veu a aquest primer projecte en castellà de Sergi Boal. ‘Océanos’ serà inclòs en un futur EP que veurà la llum a finals de 2021

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.