Obrint Pas triomfa en la seva gira de comiat a Alemanya

REDACCIÓ | 11/11/2013

Obrint Pas triomfa en la seva gira de comiat a Alemanya. Aquesta setmana, els valencians faran la seva primera gira pels EUA i Mèxic.
Foto: XEPO W.S. – Font: Propaganda pel Fet!
Alemanya és un des països europeus on més seguidors hi ha d’Obrint Pas. Despés de recórrer tota la seva geografia en diverses gires des del 2003, el comiat d’Obrint Pas a aquest país ha estat un èxit. Dijous a Hamburg, els valencians van omplir la sala Hafenklang del carismàtic barri de Sankt Pauli. Divendres a Kiel, també van omplir completament el centre social Alte Meierei.
Però el concert més multitudinari fou dissabte Berlín. A la capital alemanya es van exhaurir totes les entrades de la gran sala S036 del barri de Kreuzberg. El concert estava organitzat per Antifaschistische Linke Berlin en motiu els seus 10 anys d’existència. El públic es va entregar per complet a les cançons del grup en un emotiu concert organitzat per Antifaschistische Linke Berlin.
Al final del concert, aquesta organització va homenatjar a Obrint Pas amb un parlament i un regal com a reconeixement a la trajectòria del grup així com pel seu compromís amb els moviment antifeixista de la ciutat. Cal recordar que el grup ha actuat fins a vuit vegades a Berlín amb concerts tan especials com l’homentge que es feu l’any 2004 a les víctimes dels camps de concentració nazis, l’EuromayDay Parade del 2005 o el festival contra la cimera del G8 del 2007.
Gira per EUA i Mèxic
Després d’aquest èxit el grup es prepara per la gira per Estats Units i Mèxic. Als EUA, Obrint Pas actuarà a Nova York (Don pedreo Brookly) i San Francisco (Submission). Mentre que a Mèxic tocarà a Puebla, Guadalajara i Mèxic DF on serà cap de cartell del gran festival Ska Tour 2013.
15/11 NOVA YORK (EUA)
Don Pedro Brooklyn
16/11 SAN FRANCISCO (EUA)
Sub-Mission
21/11 PUEBLA (Mèxic)
22/11 GUADALAJARA (Mèxic)
23/11 MÈXIC DF (Mèxic) Ska Tour 2013.