‘NU’, és el segon treball discogràfic de Glòria Garcés

Nu (Segell Microscopi, 2018), és el segon disc de la cantant gironina Glòria Garcés, un treball format per nou cançons d’amor i de vida, aquest arriba després de “Nits en blanc” publicat l’any 2015.

‘Nu’ és un viatge cap a la música i la poesia on l’autora mostra la seva essència en les 9 cançons que formen el disc, un disc amb temes cantats en català i en castellà, on el centre és el piano i la veu, cal recordar que Glòria Garcés és una pianista i cantant de formació clàssica, tot i haver explorat altres camins musicals ben diversos, des de la música antiga fins al teatre musical. El disc es va ser enregistrat i mesclat per Lluís Costa a l’Estudi Soundclub entre el març i l’abril de 2018, amb la producció musical de Xavi Molina i els músics Pedrito Martínez al contrabaix i Enric Canada a les percussions.

Nu-Glòria-Garcés_Portada

NU – Glòria Garcés
Cançons:

  1. 6 Segons
  2. Per tu
  3. Frágiles
  4. Plou sobre mullat
  5. Sort de nou
  6. Espejos
  7. Conjuros
  8. Rellotes de lluna
  9. Desnúdate

Glòria Garcés – Per tu

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.