Nowa Reggae, 12 i 13 de juliol a Vilanova i la Geltrú

SISCO PIÑOL | REDACCIÓ | 01/07/2013

Arriba juliol, per excel·lència el mes dels festivals. Arreu del territori es celebren multitud de festivals de música, a Vilanova i la Geltrú en la seva vuitena edició trobem el Nowa Reggae, que es celebrarà el proper 12 i 13 de juliol a Vilanova i la Geltrú. 
Cliqueu a l’imatge per ampliar [+]
El Nowa Reggae és un festival de música jamaicana i d’activitats culturals i esportives que es celebra durant el mes de juliol al Molí de Mar, a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú i amb unes vistes privilegiades a la platja i al mar.
El festival ja és un referent de primer ordre a Catalunya i dels millors considerats a la resta del país gràcies a la seva àmplia oferta d’activitats, a la combinació d’estils musicals jamaicans i per l’excepcional emplaçament on es celebra.
La proposta es divideix entre les activitats de dia (concerts, activitats esportives i culturals, tallers de ball, sessions de dj’s) i els concerts de nit, on es presenten els principals artistes que representen els diferents estils de la música jamaicana, vinguts tant de Jamaica com de qualsevol altre part del món.
Els artistes que actuaran a l’edició d’enguany són:
MAX ROMEO (Jamaica) – THE CONGOS (Jamaica) – ROMAIN VIRGO (Jamaica) – LP INTL USA / (New York) – HERB-A-LIZE IT (Holland) – ALPHEUS (United Kingdom) – RICHIE CAMPBELL (Portugal) – THE JABS A raw reggae sextet (Catalunya) – DI PON DIS (Catalunya) – SR. WILSON (Catalunya) – LUTAH (Catalunya) – FIRE WARRIORS (Catalunya) – WIGGLE YARD (Catalunya) – FORMAT C: (Catalunya) – THE KING NIKOCHAN (Catalunya) – BORSALINO SOUND SISTEMA (Catalunya)

Voleu més informació del Nowa Reggae? Clic AQUÍ