Novus Ordo presenten ‘Hemos vuelto’

El grup valencià de rap-core Novus Ordo acaba d’estrenar nou videoclip enregistrat durant la seva gira d’estiu en diferents localitats de l’estat Espanyol i Catalunya, dirigit per Claudia Marconell.

La cançó escollida és ‘Hemos Vuelto’ tall del seu últim disc ‘Nuestro tiempo’, publicat el març de 2017, enregistrat a LR Estudios (Manises) i produït per Angel Vela.

‘Hemos vuelto’ s’ha escollit perquè presenta un so contundent i directe que es veu reforçat per unes imatges en blanc i negre gravades en directe i que deixen entreveure la potència que és capaç de descarregar en els seus concerts. El missatge que vol transmetre la jove banda valenciana és ben clar, han vingut per quedar-se.

Novus Ordo
Foto: Novus Ordo

Novus Ordo – Hemos vuelto

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.