Noves dates de la Gira 2015 de The Gramophone Allstars Big Band

The Gramophone Allstars continuen l’exitosa gira de presentació del seu nou i quart disc, ‘Jazzmaica’, on es transforma en una poderosa big band. En els propers mesos, la formació portarà el seu directe a Parets del Vallès, Girona, Terrassa, Barcelona i Manresa.

The_Gramophone

‘Jazzmaica’ aconsegueix l’alquímia perfecta entre els ritmes jamaicans i els hits clàssics del soul, el funk i el rhythm & blues, reescrivint el camí que uneix l’illa caribenya amb artistes com Stevie Wonder, Sam Cooke o Ray Charles, així com altres referents com The Winstons, Jackson Sisters o Smokey Robinson. El grup, ampliat ara fins el format de big band, pren una nova dimensió gràcies als sorprendents arranjaments en clau jamaicana i la força d’una extensa banda. Tot un repte musical que, amb 15 músics sonant a la vegada, eleva a la màxima potència l’energia i explosivitat d’unes cançons que ja van ser creades amb la missió de fer-te ballar.

Noves dates Gira 2015:
 15 Febrer Parets del Vallès · Teatre Can Rajoler
 28 Febrer Girona · Black Music Festival · Auditori
 7 Març Terrassa · Jazz Terrassa · Plaça Vella
 1 Abril Barcelona · Jamboree
 14 Abril Barcelona · Jamboree
 21 Abril Barcelona · Jamboree
 16 Maig Manresa · Curtcircuit'15 · Stroika
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.