Noves confirmacions per la 15 ª FiM Vila-seca 2014

A poc a poc es va configurant el que serà el cartell de 15ª Fira de Música al Carrer, FiM Vila-seca d’aquest 2014.

Aquesta mateixa setmana s’ha fet públic el nom de més artistes participants a l’edició d’enguany, a la llista hi podem trobar:

15a FiM

La Banda Municipal del Polo Norte, Coriolà, Da Souza, Falciots Ninja, Negro, Izah, Montgomery, Tigres Leones, Pantaleó, Banjim Banjam, Coàgul, Yonder de Jesús & Banda Ashé i Xiu Xiu Plàstic.

El cartell de la fira de música emergent es nodreix de noves promeses i innovadores propostes que ompliran els escenaris de Vila-seca els propers 16 i 17 de maig. Més de 40 bandes conformaran el cartell de la fira de música emergent, amb l’objectiu de copsar l’avantguarda musical i les darreres tendències creatives del territori.

La programació de la FiM s’enriqueix amb potents projectes com la presentació dels nous discos de La Banda Municipal del Polo Norte, -produït per Paco Loco-, el primer treball dels pop Coriolà o el rock críptic dels mallorquins Da Souza i els Falciots Ninja, una nova banda formada per membres de Mine! i Muyayo Rif, que fusionen swing i rock amb reminiscències Motown.

Per Vila-seca també passaran projectes tant interessants l’R&B de la jove Izah, Montgomery, projecte paral·lel de Miguel Marín -Arbol, Sr. Chinarro-, o els madrilenys Tigres Leones.

La FiM també arribarà farçida de projectes molt personals, com el folk de guitarres de Negro, projecte personal de Fernando Junquera de La Orquesta del Caballo Ganador, la cançó independent de Pantaleó, l’inquiet Daniel Portavella, alter ego de Banjim Banjam, o l’experimental Coàgul.

El pop electronic dels Xiu Xiu Plàstic i l’autèntica música cubana de Yonder de Jesús & Banda Ashé seran altres dels artistes que trepitjaran els escenaris de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca 2014.

Tot plegat, sense oblidar que el públic de la FiM també gaudirà dels artistes anteriorment confirmats: Desert, Joana Serrat, Pau Riba & Pascal Comelade, Xenia Rubinos, Zea & Esperit!, El Último Vecino, Xebi SF, Jazz Machín, Lost Fills, Copa Lotus i Harrison Ford Fiesta.

Properament s’anunciaran les darreres incorporacions que fan de la FiM Vila-seca l’aparador musical de les noves propostes el tercer cap de setmana del mes de maig.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.