Novembre Elèctric “Intacte”

Novembre Elèctric és el projecte musical de Yeray Calvo (Algemesí, 1985). Cantant, teclista i guitarrista del grup, Yeray surt als escenaris acompanyat pels músics madrilenys Rodrigo Domínguez (baix) i Sergio León (bateria).

foto_novembreelectric

Intacte (Mésdemil, 2014) és el seu primer treball discogràfic i ens presenta 11 cançons d’una alta densitat emotiva. La llengua vehicular del disc és el català, encara que també hi ha dues cançons cantades en castellà. Són fotografies en forma de cançó que capturen les diferents etapes i emocions que poden existir dins d’una relació personal. Temes d’un gust exquisit, una música que desprèn serenitat i una veu dolça que et transporta més enllà de les paraules i les sensacions. Les lletres ens parlen del caràcter caduc de les coses, de la fragilitat, de l’esperança i dels finals que sempre vénen acompanyats d’uns nous inicis.

Intacte

Novembre Elèctric / Intacte
CD (Mésdemil, 2014)

1 – Roses
2 – La Flama
3 – Atzucac
4 – Desembre
5 – Del Vent
6 – Bona Lletra (Bonus track en el format físic del disc)
7 – Ruinas
8 – Fugaz
9 – Mai per Sempre
10 – Supernova
11 – Intacte

Novembre Elèctric – Roses

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.