Arriba a Reus Lo Submarino, nova sala de concerts

El món de la cultura i més concretament el de la música en directe està d’enhorabona a Reus. Dijous 20 de novembre, la capital del Baix Camp comptarà amb una nova sala de concerts: Lo Submarino de Reus.

Hem volgut parlar amb un dels seus promotors, l’Albert Salvat, per a què ens faci cinc cèntims.

– Fa uns anys Reus va gaudir de les nits submarines, per diversos motius va marxar cap a d’altres profunditats. Que us ha motivat a atracar de nou a la capital del Baix Camp?
Sobretot per l’espineta que teníem clavada des de l’última vegada, van ser uns mesos molt intensos, on vam gaudir molt del públic de Reus i tota la comarca. Reus sempre ha estat una ciutat on la música en viu ha estat present, hi ha molt de públic i era una mancança ben evident a la ciutat.

– El comandament és el mateix de Lo Submarino de Rasquera, a la Ribera d’Ebre?
El comandament ha variat un pel, l’únic supervivent de l’anterior Submarino és el Victor que també està a Lo Submarino de Rasquera, l’Albert, que compagina la sala amb el seu alter ego de Dj OGT i el Pitu que en aquests moments està treballant a Mèxic.

– On esteu ubicats?
Al Carrer del Camí de l’Aleixar Nº85-87, a 5 minutets del centre.

– Quins dies és obert?
La idea és obrir tots els dijous, divendres i dissabtes, més endavant provarem de fer quelcom com continuar amb les classes de salsa que es realitzaven els diumenges al Musulungu.

– Quin tipus de grups hi podrem veure, rock, cantautor, etc?
Hi farem cabre tot tipus d’estil, mentre sigui música en viu, tot val.

– Què ens oferireu a part de música en directe?
Doncs els primers mesos de moment oferirem actuacions de Dj’s i provarem amb les classes de salsa, més endavant anirem realitzant altres activitats com jams o presentacions d’algun espectacle o llibre.

– Com veus Reus i per defecte el Camp de Tarragona, musicalment parlant?
Veiem que és un púbic molt consumidor de música, amb els anys que hi portem treballant hi hem estat molt a gust i la feina no ha parat.

– Ens pots avançar algun grup dels que passaran per Lo Submarino de Reus?
Al novembre tindrem les actuacions de Pirat’s Sound Sistema (Barri de Sants), Culemba  una banda d’electro cúmbia de Reus i els tarragonins Relamido’s, de cara al desembre podem confirmar a Juantxo Skalari i la Rude Band, Muyayo Rif, Segonamà i fins aquí puc llegir 😉

L’equip d’Au va! us vol desitjar tota la sort en aquest projecte que és a punt de començar.

Programació per aquest novembre:

Programa_novembre