‘Els nous pirates’ nou videoclip d’Un tal Pere

Pere Traserra, va debutar al 2009 i ho va fer amb el nom artístic d’“Un tal Pere” i amb l’EP “Dies de sol”. El seu primer llarga durada va ser “Un nou somriure” (2013 Temps Record).

L’any passat presentava “Les fotos mogudes” (Microscopi, 2016) on Un tal Pere reivindica la identitat i la necessitat de moviment a més de apropar el seu estil al seu ideal personal, el folk-grunge.

Nou videoclip: “Els nous pirates”

Ambientat a la “Tirada de l’art”, reivindicació de la pesca tradicional emmarcada en la Festa major petita de Blanes , el videoclip de “Els nous pirates” aprofita un fet cultural que s’està intentant preservar com a contrapunt de la situació turística que el cantautor Un tal Pere fa de la població de Blanes.

La platja, el marc on es desenvolupa l’acció, “ha estat i serà sempre dels amants” reivindica Un tal Pere, i ho canta més que als turistes, a tots els que han venut la identitat de la nostra costa als que “poc els importen les belles puntaires mentre no els hi falti el rom”.

Un-tal-Pere_Les-fotos-mogudes_Portada

Un tal Pere – Els nous pirates

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.