Nou video “The Soul Drummers” de The Gramophone Allstars Big Band

“The Soul Drummers” és el 3r avançament del nou disc de The Gramophone Allstars Big Band que porta per nom “Maraca soul” (Bankrobber, 2017) i sortirà al mercat aquest divendres 29 de setembre.

Aquest nou vídeo “The Soul Drummers”, és una versió en directe del clàssic de Ray Barretto, amb realització a càrrec de Jep Jorba / Poca Broma Produccions, i arriba després de l’aclamat projecte “Jazzmaica”, que els va permetre fer més de 60 concerts arreu del país i fins i tot publicar el disc al Japó, The Gramophone Allstars Big Band publicaran el 29 de setembre el seu nou disc, que portarà per títol ‘Maraca Soul!’.

The Gramophone Allstars Big Band
The Gramophone Allstars Big Band – Foto: Bankrobber

The Gramophone Allstars Big Band – The Soul Drummers

The Gramophone Allstars Big Band són:
Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey veu, Genís Bou i Pau Vidal saxo tenor i flauta, Lluc Casares saxo alt i soprano, Pere Miró saxo baríton, Pep Garau, Andrés Tosti i Pep Tarradas trompeta i flugelhorn, Albert Costa i Sidru Palmada trombó, Adrià Plana guitarra, Eloi Escudé piano i teclats, Vic Moliner baix i contrabaix, Aleix Bou bateria, Xoan Sánchez percussió.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.