El nou treball de Bluegecko es diu ‘Món’

Bluegecko neix a Alemanya el setembre del 2011. Amb una formació inicial de músics alemanys van dur a terme diversos concerts i guanyar certs reconeixements. Entre ells, obtenir el segon premi al concurs LIVE de la Sala Luz de Gas de Barcelona. A partir d’aquest moment es decideix començar a treballar la música de Bluegecko des de Catalunya sempre amb la voluntat de fer viatjar la seva sonoritat entre la diversitat de colors i textures que ofereixen països diferents. L’evolució del projecte els ha portat a establir-se íntegrament a Catalunya on s’ha enregistrat el primer llarga durada anomenat ‘Món’. En aquest nou treball, músics del territori i d’arreu del món han treballat juntament per oferir un disc ple de riquesa lingüística i fresc amb ritmes funk, soul i sons d’avantguarda.

Bluegecko_Món_Portada

‘Món’, a cavall de lletres en anglès i en català, sorgeix de la inquietud en el sentit més positiu de la paraula, de les ganes de voler transmetre més enllà de qualsevol barrera d’idioma i sempre amb el teló de fons de la llibertat. A les cançons de la banda podreu trobar melodies de veu que es nodreixen dels cantants de pop i funk en les diferents èpoques. Quant a les composicions, les harmonies i estructures dels temes beuen del jazz en una varietat de formes i estils.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.