Nou single de Dr. Calypso

La banda barcelonina Dr. Calypso presentarà el seu nou single el proper dissabte 12 de desembre de 2015 a la fàbrica de cervesa artesana Guineu (Valls de Torroella, Bages), on oferiran un dinar i un concert exclusiu.

Aquest nou treball arriba després del seu darrer treball “Sempre endavant” (Propaganda pel Fet!, 2013) i d’algun canvi de formació, el grup de Barcelona ens presenta dos nous temes: “El que vull” i “Vehicle”.

Dr-Calyso_El-que-vull

“El que vull” (Buenritmo / Daily Records, 2015) ha estat gravat i editat en col·laboració amb la cerveseria artesana Guineu, d’aquí la temàtica i la portada “cervesera” del disc.

La Cara A inclou “El que vull”, una oda a la cervesa i als bons moments passats en la seva companyia, però especialment ho és a la cervesa artesana i la cançó vol ser un homenatge a tots els dedicats fabricants d’aquest apreciat liquid !!

La cara B l’ocupa una versió dels Ides of March, “Vehicle”, un tema que posteriorment va ser versionat en clau instrumental per Chet Baker, que és la versió que recrea Dr. Calypso. Les dos cançons van ser gravades a finals de juliol als estudis Sol de Sants de Barcelona i han estat produïdes i mesclades pel reputat productor Mike Mariconda.

Propers concerts:
 19 desembre - La Boite, Lleida
 22 gener - Zero, Tarragona
 20 febrer - Razzmatazz, Barcelona

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.