‘Mai és massa’ primer disc en solitari de Frank Montasell

Frank Montasell presenta el seu primer disc en solitari anomenat ‘Mai és massa’.

Després de 10 anys acompanyant a infinitat d’artistes i girant amb projectes propis com Sol Lagarto o actualment Marina BBface & The Beatroots, el guitarrista, productor i també cantant Frank Montasell ens sorpren amb el seu millor treball.

Un disc excepcional i unic, carregat d’energia, originalitat i saber fer. “Mai és massa” no és un disc de manual tot i que tampoc hi trobarem a faltar cap ingredient. Secció de vents, secció de cordes, cors femenins, col•laboracions especials i tota mena de luxes propis d’un disc que segur donarà que parlar.

En directe l’acompanyen els millors musics del pais amb integrants de Gramophone Allstars, The Pepper Pots o Manu Chao però sobretot bons amics que gaudeixen i emocionen a cada compàs. El Frank i la seva banda comparteixen una passió i l’encomanen a tothom qui s’apropa a un concert seu.

Font: Discmedi

‘Una Altra Vida’ és el primer sigle d’aquest primer disc en solitari de Frank Montasell.

Frank-Montasell_Mai-es-massa_Portada

Frank Montasell / Mai és massa

Cançó: Una Altra Vida
Any: 2016
Discogràfica: Dismedi

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.