Notícies d’Agraviats. Nou format de grup i nou videoclip

Un nou format

Després de 15 anys de carrera musical i d’innumerables concerts, els Agraviats fan una aposta pel format acústic, format amb el qual començaran a voltar pels escenaris els pròxims mesos.

El grup es sent especialment còmode y proper al públic fent acústics, sempre entregat i amb ganes de gaudir de la seva música de manera més propera. Al mateix temps, el nou format els dóna l’oportunitat d’utilitzar estils musicals diversos i mostrar els seus temes amb una nova cara molt refrescant, que explota al màxim les seves virtuts musicals.

Nou videoclip

El tema escollit pel llançament d’aquest nou format és “Venen i se’n van”, cançó inclosa al disc “Torn de paraula” (Mesdemil, 2012), que els Agraviats transformen en una rumba que convida a moure’s, mantenint intacte el compromís social que els caracteritza. La versió acústica d’aquesta cançó va ser enregistrada i mesclada per Sam Ferrez, a WZestudi de Borriol i masteritzada per Steve Corrao a SAGEAUDIO (Nashville).

El vídeoclip, que transmet l’afecte i l’alegria de cadascuna de les seves actuacions i que ha estat rodat al mes d’agost a Borriol amb l’ajuda dels càmeres Patricia Pereda i Nacho Viedma, ha estat produït i muntat per Andreu Vicent.

Agraviats

Cançó:Venen i se’n van
Àlbum: Torn de paraula
CD (Mésdemil, 2012)

AGRAVIATS · Venen i se’n van (acústic) from Agraviats on Vimeo.