‘Una nota a la nevera’ és el més nou La Soul Machine

El passat divendres 27 d’octubre La Soul Machine va presentar el seu nou disc que porta per nom ‘Una nota a la nevera’ (RGB Suports, 2017), com és habitual en la banda aquest és un treball on el soul i el funk ens contagien de vitalitat i optimisme.

‘Una nota a la nevera’ es presenta com un pas decidit cap a la maduresa del grup com a banda de soul i funk amb temes propis escrits en català.

En aquest nou capítol de la seva llarga trajectòria musical, els del Priorat aposten per una sonoritat i lletres plenes de vitalitat i optimisme. Segons el grup “cadascú madura a la seva manera però els que segueixen el camí del soul, no tenen més remei que fer-ho insistint encara més a difondre l’alegria i la força de la seva música sempre que sigui possible”.

Amb ‘Una nota a la nevera’ el grup vol insistir en no deixar que s’oblidin els projectes, els canvis que volem fer així com seguir lluitant pels somnis que perseguim.

El disc el formen 10 cançons i on La Soul Machine també apel·la a les coses petites. “És important que no s’oblidi un projecte, un canvi a la nostra vida. Ho anotem i cap a la nevera. I si a la nevera no hi caben més notes, les posem al rentaplats o al calaix dels coberts… la mida de la nevera no ens ha de condicionar els horitzons”, conclou el grup.

La-Soul-Machine_Una-nota-a-la-nevera

Una nota a la nevera – La Soul Machine

  1. No hi ha estop
  2. Feliç
  3. Si això és amor
  4. Mala llet
  5. Junts
  6. Una nota a la nevera
  7. La meva sort
  8. Balla amb mi
  9. Priorat soul
  10. Maniquí
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.