Nora Norman en concert per primer cop a Barcelona

Nora-Norman_Portada_EP

Nora Norman, la cantant natural de Sabadell i resident a Madrid, actuarà per primera vegada a Barcelona i ho farà aquest divendres 13 de maig a la Sala Barts, dins el Guitar Fest. La cantant es va donar a conèixer gràcies a la seva meravellosa veu soul a principis de 2013 gràcies als vídeos que anava penjant al seu canal de YouTube. Canal que va servir per cridar l’atenció de diversos festivals com el Mulafest o del diari El País, que la va incloure al seu esdeveniment d’homenatge a The Beatles.

Ara, amb l’experiència adquirida i les ganes de mostrar al públic el seu treball va fer que el passat 26 de febrer de 2016 sortis al mercat el seu primer EP de estudio que ha servit de carta de presentació, en ell ens mostra el seu nou so proper al neo soul, impregnat d’influències com John Legend, Benjamin Clementine o Sam Smith.

Els pròxims concerts confirmats de Nora Norman són:
13 de maig – Barcelona, Sala Barts – Festival Guitar BCN
2 de Juny – Granada – La Sala.
3 de Juny – Sevilla – La Sala.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.