Jo no cante per la veu – Xaluq

“Jo no cante per la veu” és una de les cançons que formen Empelt (Mésdemil, 2016), primer disc Xaluq. Basat en un cant de batre, intenta rememorar anys enrere, on la terra i la música, la tradició i les relacions humanes, anaven agafades de la mà i formaven part de la quotidianitat de la vida.

Xaluq són Toni Fort Mayor, Saxo Soprano i Bansuri, Sandra Monfort Oliver Guitarra i veu, Cristina López, Cant, Cento Carbó, Percusió, Carlos Cuenca, Percusió, Ismael Alcina, Baix i Xavi Lozano, Bansuri, Eliseo Parra, veu.

Xaluq_Empelt_Portada

Xaluq – Jo no cante per la veu

El videoclip és de Didac Sáez i es va enregistrar a Besalú (Girona). Hi col·laboren el grup de danses Panxa Pelà i la banda La Valenciana de l’Espai País Valencià de Barcelona, els primers ballant i aquests darrers fent d’extres.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.