‘La nit sencera’ nou EP de Deliri

Fa uns dies el grup de Gandia Deliri va presentar el seu EP ‘La nit sencera’, enregistrat en directe al Soundkeys Studio, aquest nou EP el formen quatre cançons.

Deliri – Foto promocional del grup

Llançat per Youtube i promocionat en les xarxes socials del grup, el EP conta amb quatre cançons, una nova i tres de l’anterior disc reinterpretades. El grup de Gandia ha confiat en Soundkeys Studio, Danae Media i La Caixa Obscura per l’enregistrament i edició d’aquest EP en format audiovisual.

L’EP vol apropar als seus seguidors als directes de Deliri, sense artificis ni trucs, més cru i personal. Inclou reinterpretacions de La nit sencera, La ballarina i Fa dos anys, temes compresos en l’anterior disc del grup Vius per contar-ho (Mésdemil 2016) i a més, presenta un nou tema titulat Les ones. Aquesta cançó està inspirada en la platja com un lloc on estar tranquil i gaudir de la soledat. Ja havia sigut presentada pel grup en els concerts, però encara no s’havia editat.

La nit sencera EP es llança en format audiovisual mitjançant la plataforma Youtube. Els quatre temes van acompanyats de les imatges del seu enregistrament en el Soundkeys Studio per Joel Gilabert.

Deliri – Les Ones

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.