“Nit amiga”, nou treball discogràfic de Falsterbo

Amb més de 40 anys de trajectòria el mític grup folk Falsterbo, amb Eduard Estivill i Montse Domènech al capdavant, i amb la col·laboració de Jordi Marquillas, acaben de presentar Nit amiga (Picap, 2018).

Falsterbo és un grup amb més de 40 anys de trajectòria i són un referent en la música folk del país. Com a Falsterbo 3 han popularitzat cançons com “Paff, el drac màgic” o “Camí Ral”, pel grup hi han passat Joan Boix, Amadeu Bernandet o més recentment Isidor Marí (Falsterbo Marí), amb el que van publicar “Salta un Ocell” i “Cor de Crom”.

Nit amiga (Picap, 2018), inclou 10 cançons de composició pròpia, on destaquen les harmonies vocals acurades, melodies reconeixibles i una nítida instrumentació acústica. La cançó que dóna nom al disc ha format part recentment de la banda sonora del programa “De llit en llit” de TV3.

Falsterbo_Nit-amiga_Portada

Falsterbo – Nit amiga

  1. Un altre destí
  2. Caminant
  3. Plujosa nit
  4. Nit amiga
  5. Peixos de colors
  6. Llum daurada
  7. Sorprèn-me
  8. Si et digués
  9. A la vora del camí
  10. No hi ha roses per demà
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.